Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Att nå en publik via olika skärmar (nedladdningsbar guide från Google) - ExploreCurate

Att nå en publik via olika skärmar (nedladdningsbar guide från Google)


Det pratas helt plötsligt om TV som något föråldrat och medieexperterna är överens om att TV-mediet (som vi känner det) kommer att förändras snabbare än printmediet gjort och den omställningen känner vi ju alla till har varit obarmhärtig med sin egenskap att långsamt tvinga tidningshusen till en smärtsam förändringsprocess eller död.

Men samtidigt menar samma medieexperter att rörligt media är hetare än någonsin och att det bara handlar om att den linjära TV-modellen har gjort sitt. Det som för en stund kallades ”second sceen” har nu blivit ”first screen” eller helt enkelt ”en himla massa skärmar”. Utmaningen för de som skapar rörligt innehåll har aldrig varit större. Eller kanske möjligheterna.

Google ger en bra överblick av hur TV-landskapet med alla dess skärmar fungerar idag och hur det utvecklas framåt. Klicka på bilden nedan för att öppna eller ladda ner dokumentet.

Källa: Google

Läs också:

Är YouTube Kids en gåva till föräldrarna eller tvärtom?

Är det här innovationen som kan rädda linjär TV?

TV äger dig fyra timmar om dagen