Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Tre verktyg du behöver om du arbetar med sociala medier - ExploreCurate

Tre verktyg du behöver om du arbetar med sociala medier


Sociala medier är ett av de mest kraftfulla verktyg som människor använder för att främja sin verksamhet. Du har förmågan att marknadsföra ditt varumärke till din målgrupp på rekordtid. Det finns tre verktyg du verkligen behöver för att skapa en sammanhållen sociala medier kampanj.

1.OurUSB
OurUSB är en heltäckande lösning för molnbaserad lagring och företagets sociala nätverk. Kommunicera, samarbeta, samverka, och lagra filer. Verktyget fungerar som ett unikt projektledningssystem.

2. Mention
Mention är ett innovativt verktyg som gör att du enkelt kan spåra när ditt namn, företag eller produkt nämns. Du kan också skräddarsy verktyget för att inkludera vissa sökord som du vill övervaka på många olika sociala nätverk, bloggar, forum, webbplatser, etc. Du har också möjlighet att svara på frågor när din produkt nämns.

3.Buffert
Med Buffert kan du enkelt skicka uppdateringar till dina Facebook, Twitter, Google+ och Linkedin konton på en gång. Du kan skriva flera inlägg på en gång och sedan tidsinställa dem. Verktyget ger dig också statistik så du kan se vilka som är de populäraste inläggen, och vem som klickat på vad och när.

Källa: Socialmediatoday

Läs även:

Snart kan du ladda dina prylar trådlöst – med produkter från Ikea

Bjud på dig själv i sociala medier