Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Lär dig bemöta otrevliga kommentarer online - ExploreCurate

Lär dig bemöta otrevliga kommentarer online


Kommentarer är ett välkommet tecken på att du har lyckats engagera din publik och hjälper dig att få bättre resultat i sökmotorerna. Men ibland är inte kommentarerna särskilt trevliga, och det är aldrig kul för en enskild person eller för ett företag att få negativ kritik, och speciellt inte öppet.

Däremot är det viktigt att du svarar på kommentarerna du får. Här är några snabba tips hur du ska jobba med att svara på kommentarerna.

1. Välj dina strider. Välj vilka kommentarer som måste besvaras och svara på dem. Ta del av frågorna som återkommer, och skapa en FAQ som diskuterar den specifika frågan.

2. Håll svaret kort och koncist. Du vill inte att detta ska ta upp mycket av din tid, så du kommer att vilja hålla konversationen så kort som möjligt, utan att verka kylig eller avvisande. När man arbetar med negativa kommentera är det bra att erbjuda en annan kommunikationskanal där avsändaren kan ta upp problemet med dig, ”offline”.

3. Var positiv. Även om bara ett fåtal människor lämnar kommentarer finns det förmodligen flera med samma fråga, och de kommer att vara mycket uppmärksamma på hur du svarat på feedbacken. Detta är en stor möjlighet för dig att visa att du bryr dig om vad folk tycker.

,