Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Därför får du inte missa nya versionen av Instagram - ExploreCurate

Därför får du inte missa nya versionen av Instagram


I dag släpps Instagram i en ny version (version 6.4.0 i AppStore och 6.12.0 i Google Play) och den innehåller fem nya filter: Slumber, Ludwig, Perpetua, Aden och Crema, som passar speciellt bra för höst- och vinterbilder.

Senast Instagram adderade nya filter i sin samling var 2012 då ”Mayfair” och ”Willow” lades till. Sedan dess har en stor utveckling skett inom den mobila fotovärlden. Kvaliteten på bilderna har förbättrats avsevärt som en direkt konsekvens av att mobilkamerorna blivit allt bättre och av att mobilanvändarna blivit allt duktigare på att använda kameran.

Den nya versionen av Instagram finns att ladda ned gratis för både IOS och Android.

2834115899

Läs även

Vill du ha en poster med dina Instagrambilder?

5 företag som rockar på Instagram

,