Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Hjälp Musikhjälpen stoppa spridningen av HIV - ExploreCurate

Hjälp Musikhjälpen stoppa spridningen av HIV


Några studenter från Medieinstitutet i Stockholm auktionerar nu ut digitala tjänster till förmån för Musikhjälpen där ditt företag kan vara med och lägga ett bud:

Behöver ditt företag/organisation bli bättre på att kommunicera via digitala medier?

Har ni länge funderat på att starta upp sociala media-kanaler men saknar kompetensen?

Vi är en grupp studerande från yrkeshögskolan Medieinstitutet som i april 2015 tar examen från vår tvååriga utbildning Webbkommunikatör/Sociala medier. Vi har koll på det senaste inom den digitala världen och kan erbjuda just Ert företag en specialutformad kommunikationsplan och strategi för digitala kanaler.

Få en utformad strategi för Ert företag/organisation och skänk samtidigt pengar till Musikhjälpens fantastiska arbete!

Vi startar med en förstudie där vi genom nulägesanalys, målgruppsanalys, konkurrensanalys och målbeskrivning kommer fram till hur just Ni bör arbeta för att synas mer och bättre i era digitala kanaler. Vi kommer ge konkreta exempel på vilka plattformar ni kan ha nytta av och vilken typ av kommunikation som bör användas vid respektive plattform.

Om ni ej har uppstartade kanaler kommer vi lösa detta åt er, och genom kommunikationsplanen ta fram hur ni bör agera i stil, språk, tonalitet och frekvens med mera.

Detta ingår i auktionen:
– Förstudie kring hur just Ni bör arbeta i era digitala kanaler
– Digital kommunikationsplan
– Uppstart och strategi för sociala medier (inklusive hjälp med webbtexter/bilder till era sociala medier första två veckorna)
– 4 timmars konsultation (uppdelat på 2-3 tillfällen)

Här kan ni läsa mer om auktionen samt lägga ett bud.

 

,