Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Forbes listar sex digitala trender inför 2015 - ExploreCurate

Forbes listar sex digitala trender inför 2015


Forbes har samlat sex trender om digital marknadsföring som man tror kommer att dominera under 2015 och branschorganisationen Swedish Content Agencies skriver om det i sitt nyhetsbrev.

Här är Forbes trendlista:

1. Innehållsmarknadsföring kommer att öka och vara viktigare än någonsin förut. Innehåll är superviktigt för sajter som sökordsoptimerar. Välskrivet, relevant och unikt innehåll kommer att vinna i längden.

2. Omnikanal är ett modeord, som handlar om att alla marknadsföringsinsatser (till exempel, content marketing, sociala medier, annonsering och pr) kommer smälta samman och integrera.

3. Mobilens position kommer ytterligare att stärkas. Fokus för innehållsmarknadsförare kommer att handla om att lära sig analysera den mobila trafiken.

4. Marknadskampanjer kommer att bli mer datadrivna och rikta sig till hypersmå målgrupper. Allt från mobila tjänster till annonssystem som RTB och programmatics riktar sig mot små, nästan mikroskopiska målgrupper.

5. Även de som tidigare varit tveksamma till digital marknadsföring kommer att börja använda sig av de digitala marknadsföringsverktygen, menar Forbes.

6. Google Plus kommer att gå i graven. ”50 % chans att Google Plus läggs ned”, skriver Forbes.

Källa: Swedish Content Agencies (signa upp för deras nyhetsbrev som är riktigt bra om man är intresserad av content marketing)

Läs också:

Digitala trender 2015

Digital content marketing är det nya svarta

Hur lyckas man med en content marketing strategi?