Digital tidningsprenumeration årets julklapp?

Sedan 1988 har Årets Julklapp korats varje år i november och imorrn är det dags igen. Årets Julklapp har utvecklats till att bli en uppmärksammad och uppskattad tradition som bidrar till att öka julstämningen i en annars ganska grå och tråkig novembermånad.

För att en produkt ska kunna bli utsedd till Årets Julklapp ska ett eller flera av följande kriterier uppfyllas:
• Produkten ska vara en nyhet eller ha fått ett nyväckt intresse för året
• Produkten ska svara för ett högt försäljningsvärde eller säljas i stort antal
• Produkten ska representera den tid vi lever i

På listan bland tänkbara kandidater finns en julklapp som skulle ge ett välkommet uppsving för den digitala mediebranschen – en digital tidningsprenumeration. Det har funnits en hel del digitala ”Årets julklapp” tidigare. Senast var 2010 då surfplattan blev årets julklapp.

Läs även

Kan Selfiestången bli årets julklapp?

[fbcomments]