Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Anställda föredrar att kommunicera via mejl - ExploreCurate

Anställda föredrar att kommunicera via mejl


Hur stor del av sin arbetstid lägger dina anställda på att verkligen utföra sina arbetsuppgifter? Svaret kan överraska dig.

Visst, dina anställda är på arbetet. Men anställda säger att de bara spenderar 45 procent av sin tid på jobbet till att faktiskt slutföra sina primära arbetsuppgifter, enligt en undersökning av 2.000 kontorsanställda, som utförts av företaget AtTask, och marknadsundersökningsföretaget Harris Interactive. Det innebär att mer än hälften av sina timmar på kontoret spenderas till att göra andra saker.

Statistiken visar även att de anställda föredrar att kommunicera med varandra via e-mail istället för att ha möten. På tredje plats kommer kommunikation via telefonen.

Ta en titt på statistiken nedanför och se vad de anställda gör istället för att utföra sina arbetsuppgifter. Själv skulle jag vilja veta hur stor del som spenderas på sociala medier.

1416597626-how-much-time-employees-spend-doing-real-work-answer-may-surprise-you-infographic

Läs även

5 företag som rockar på Instagram

Produkterna som fler företag bör använda,