Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Vad, När och Hur du ska publicera i sociala medier för att uppnå bäst effekt - ExploreCurate

Vad, När och Hur du ska publicera i sociala medier för att uppnå bäst effekt


Människor är vanedjur. Vi tycker egentligen inte så mycket om att bli överraskade. Därför är konsekvens i Vad, När och Hur en bra grundregel för vår publicering i sociala medier.

Vad

Skapa rutiner i vad du publicerar. Om du publicerar ett innehåll som t ex ”Veckans tips” se då till att det kommer ett ”Veckans tips” varje vecka. Är strategin att publicera innehåll med ”hög vetenskaplig höjd” se då till att det du publicerar håller en ”hög vetenskaplig höjd” o s v.

Tänk på att olika sociala mediekanaler har sin egen karaktär också när det gäller tid.

När

Samma sak här. Med rutiner blir det enklare för dig och för dina följare. Planera, planera och planera. Skapa ett schema för när du publicerar olika typer av innehåll. Det gör det enklare för dina kollegor och allt kommer att fungera när du är på semester, sjuk (eller när du slutar för att du just blivit erbjuden dubbel lön på ett annat företag p.g.a. dina skills i innehåll och sociala medier :-)).

Hur

Tänk kort innehåll. Kort tid. Kort poäng. M a o sök alltid essensen i det du ska publicera. Vad är den faktiska nyttan med innehållet för den som ska konsumera det? Vad kommer få läsaren att vilja dela med sig, att bli berörd och engagera sig? När du identifierat det är halva jobbet gjort. Börja helt enkelt med poängen i innehållet.

Uppför sig ditt företag korrekt i sociala medier? Vett och etikett på Facebook, Twitter och Instagram

Allt detta och lite mer i den här grafiken från KeystoneClick.com.

2aOvoxA