Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
7 kreativa appar för både välgörenhet och affärer - ExploreCurate

7 kreativa appar för både välgörenhet och affärer


Välgörenhet handlar inte längre om att stoppa mynt i en burk. Med ny teknik och appar är det enklare att både välja vad man vill bidra till och att göra det samtidigt som man springer, äter, tävlar, handlar eller bara är social.

Här är 7 kreativa appar för välgörenhet. När får vi se liknande i Sverige?

Charity Miles

Charity Miles

Med Charity Miles (iOS, Android) kan du donera medan du sportar.

Foodtweeks

Foodtweeks

Med Foodtweeks (iOS, Android) får du tips på hur du minskar kalorier och dessa kan du istället donera till en lokal ”matbank”.

Donate a Photo

Donate a Photo

Med Donate a Photo (iOS, Android) kan du donera samtidigt som du delar dina foton. Företag som får din delning donerar 1 dollar dit du vill.

Check-in for Good

Check-in for Good

Check-in for Good (iOS, Android) hjälper dig leta efter företag som vill bidra till det som ligger dig nära om hjärtat. Som tack får du något av företaget.

Budge Challenge

Budge Challenge

Budge Challenge handlar om att utmana dina vänner och den som förlorar får betala. Till välgörande ändamål. Det är ju ändå äran som räknas eller hur?

Chideo

Chideo

Med Chideo (iOS,Android) kan du välja en kändisvideo eller önska en. Du betalar eller skapar en fond för att få se en som inte finns.

Thred

Thred

Thred som finansierats av Coca-Cola handlar om att hjälpa till att minska HIV. Ta lite av ditt spelkonto och gör en insats IRL.

Källa: Cnet

Läs också:

Givesom gör det enklare att skänka pengar till välgörenhet

Möt VIDA – den ansvarsfulla e-handelssajten som backas upp av Google

 

, ,