Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Därför är det ingen som skrattar åt Boo.com idag - ExploreCurate

Därför är det ingen som skrattar åt Boo.com idag


Affärerna är på väg att flytta över på nätet därför att kunderna finns där. Det är svaret på varför. Allt fler företag har startat projekt för att får svaret på hur.

644x429(ByMaxScale_TopLeft_Transparent_True_True_Undefined)

Minns du Boo.com? De svenska pionjärerna Ernst Malmsten, Kajsa Leander och Patrik Hedelin tog världen med storm. Den erfarenheten skulle många företag betala dyrt för.

För 15 år sedan kom första riktiga e-handelsvågen. Då handlade det väldigt mycket om tunga, kostsamma teknikplattformar och hemult många konsulttimmar för att skruva ihop dem. Internet hade knappt styrfart, men förhoppningarna skapade ändå en stor hype. Kraschen som sedan följde var kanske inte så överraskande och många hånade pionjärerna.

Idag är det ingen som skrattar utan istället är e-handeln för många en integrerad del av affärerna. Både som kund och som säljare.

Smarta e-handelslösningar

Idag finns det enkla e-handelslösningar för de som vill komma igång och inte behöver integrera varenda system i sin e-handels ambition från dag 1. Svenska TicTail har fått stor uppmärksamhet och globalt har Shopify tagit en stark position. De sistnämnda har satt samman den här grafiken som visar vad du behöver tänka på om du ska starta att sälja på nätet.

With a full business toolbox and a product worth selling, you can nail your first eCommerce sale and start building your business!

Källa: Shopify

Läs också

Varför har IKEA inte alla sina produkter ute på nätet?

Se hur mycket e-handeln omsätter i realtid – Ny supergif!

E-handelsentreprenörernas 7 bästa tips

, ,