Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Akta er för domänpirater! - ExploreCurate

Akta er för domänpirater!


Företag letar alltid efter sätt att attrahera, intressera och engagera sina potentiella kunder och befintliga kunder.

Företagen blir mer och mer entusiastiska att producera digitalt content då kunden finns där, i synnerhet om du ska attrahera de kräsna 90-talisterna. En annons i en tidning gör inte jobbet längre. Nu krävs digitalt innehåll som är lätt dela i sociala medier. Tricket är att hitta de vinklar som engagerar målgruppen. Innehåll som är roligt, viktigt, bildande eller rörande (som t.ex. succén Ice Bucket Challenge som väl inte har gått någon förbi.)

Idag lanserade .SE-stiftelsen en kampanj med video som dragplåster som är värd att kolla på. Videon kommer mest troligt att delas då den sticker ut och är viktig.

Undersökningar i det stora landet på andra sidan Atlanten visar att två av tre företag inkluderar video i sina content marketing-satsningar och 78 % planerar att utöka med mer video i framtiden.

Mottagarna av content med rörligt material är mer positiva till varumärket och 75 % av dem delar gärna video, främst genom Twitter och Facebook.

Så slutsatsen är väl att du bör inkludera mer video i ditt content för att nå framgång och rikedom.