Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Nyhetsmedia ger nyhetsbrevet en ny chans - ExploreCurate

Nyhetsmedia ger nyhetsbrevet en ny chans


Sitter du varje morgon och suckar över en överfull inbox i din mailklient? Här är en… hm, intressant nyhet för dig: Nyhetsbrevet är på stark frammarsch!

Ur den allmänna floden av flöden i sociala medier, föds nu tanken på nyhetsbrevet som publicisternas räddning i kontakten med sina läsare. Ett dagligt nyhetsbrev ligger alltid kvar, troget och väntar på dig, även om du är borta från kontoret i en timme. Det är ju mer än vad man säga om tweetsen från dina favoritkällor.

The Financial Times startade sitt senaste dagliga nyhetsbrev i förra veckan, FirstFT och ansvariga menar att det fortfarande finns en stor efterfrågan på den här klassiska formen av nyhetskanal till läsarna. Flera andra nyhetsmedia återinvesterar i nyhetsbrev, men väljer initialt lite olika vägar. Några menar att nyhetsbrevet är en kanal för aggregerat material, andra konstaterar att det är den perfekta platsen för eget innehåll.

Läs här vilka strategier fyra nyhetsmedia valt för sina nyhetsbrev.

Källa: Digiday

 

LÄS ÄVEN

Spotifys kärleksbrev till Taylor Swift

Nu tjänar artisterna mer på Spotify än iTunes