Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Spotifys kärleksbrev till Taylor Swift - ExploreCurate

Spotifys kärleksbrev till Taylor Swift


Efter att Taylor Swift häromdagen beslutade sig för att ta bort sina låtar från Spotify har Spotify skrivit ett öppet kärleksbrev till Taylor Swift som de publicerat på sin hemsida:

Vi älskar Taylor Swift, och våra mer än 40 miljoner användare älskar henne ännu mer – närmare 16 miljoner av dem har spelat hennes låtar under de senaste 30 dagarna, och hon finns med på över 19 miljoner spellistor.

Vi hoppas att hon ska ändra sig och ansluta sig till oss för att bygga en nytt musiksamarbete som fungerar för alla. Vi tror fans ska kunna lyssna på musik var och när de vill, och att konstnärer absolut ska ha rätt att få betalt för sitt arbete, och skyddas mot piratkopiering. Det är därför vi betalar nästan 70% av våra intäkter tillbaka till musik industrin.

PS – Taylor, vi var båda unga när vi först såg dig, men nu finns det mer än 40 miljoner av oss som vill att du ska stanna, stanna, stanna. Det är en kärlekshistoria, baby, bara säg, ja.

spotify

Läs även

11 år sedan Apple lanserade iTunes. Vad har hänt med musiken?

Kommer Spotify någonsin gå med vinst?