Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Apple Pay stöter på problem med betaltjänst som inte lanserats än - ExploreCurate

Apple Pay stöter på problem med betaltjänst som inte lanserats än


Det pågår ett nytt krig därute. Kriget om vilken mobil betallösning som ska ta herraväldet. Efter bara en vecka med Apple Pay har redan flera retailföretag börjat vägra Apple’s NFC-baserade betallösning. Detta trots att Apple redan har en miljon aktiveringar vilket t ex redan är fler än Google Wallet, den Androidbaserade betallösningen.

Apple-vs-CurrentC

Den största konkurrenten just nu är faktiskt en betallösning som inte ens finns tillgänglig än. Retailleden sätter stort hopp till CurrentC som lovat att man inte kommer att ta en ”cut” på köpbeloppet.

Läs mer om kriget om betallösningarna här på sajten Money.