Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
#32 Nu kommer de nya digitala innovationerna som underlättar vår vardag - ExploreCurate

#32 Nu kommer de nya digitala innovationerna som underlättar vår vardag


Veckans digitala insikt handlar om digital innovation som underlättar vår vardag.

Den dyraste innovationen i världen står NASA för och alla vet att de levererade ett oförglömligt ”moment” 1969 när den första människan satte ner sin fot på månen. Nu 45 år senare är det kanske relevant att ifrågasätta om månfärden verkligen var värd 150 miljarder dollar (omräknat till dagens valuta).

Sett till nytta i vardagen per satsad innovationskrona kanske några av de allra senaste digitala innovationerna faktiskt är mer relevant för oss. Och lönsamma. Här kommer flera exempel på appar, Internet of Things, robotar och gadgets som hjälper oss med våra vardagssysslor. Prenumerera på Veckans digitala insikt och avgör själv.