Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Sista Allsång på Skansen - sen tar #Digitalainsikter över - ExploreCurate

Sista Allsång på Skansen – sen tar #Digitalainsikter över


Ni som följt Allsång på Skansen har säkert er uppfattning klar om Petra Marklund och hur hon lyckats med att axla sin föregångare Måns Zelmerlöws popularitet. Ikväll är det säsongsavslutning. Det klipp som vevats mest på Youtube är inget artistuppträdande utan när Loa Falkman gör en supergroda och menar att Petra är ”…lite dum i huvudet som inte förstår sig på opera”. Du som missat det kan se klippet här. Allsång på Skansen växer för varje år och (här kommer kopplingen…) det har vi på ExploreCurate också tänkt göra. Just nu arbetar vi febrilt med vår ny sajt och vi har under sommaren utökat vår lilla skara med kuratorer och spännande personer som kommer att dela med sig av sina berättelser och innehåll under hösten. Vår nya sajt hoppas vi är live någon vecka in på September, men nästa tisdag är det som sagt ingen Allsång på Skansen. Istället kan man då ta del av #Digitalainsikter här på ExploreCurate.com och samma vecka kommer höstterminens första Veckans digitala insikt. Missade du någon av Veckans digitala insikter i våras kan du läsa dem igen här. Vi ses på nästa vecka!