Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
4 hållbara sätt att generera relevanta besökare - ExploreCurate

4 hållbara sätt att generera relevanta besökare


Det fanns ett par år då man knappt vågade svara när man inte kände igen telefonnumret. Risken att det var en telefonsäljare från ett s.k. SEO-bolag var överhängande och det blev lite tröttsamt med gamla Gula sidorna argument som ”syns du inte så finns du inte…” och ”konkurrenterna sitter inte overksamma därute…”.

Behovet av att få besökare kvarstår dock och vi har lärt oss att relevanta besökare går före köpta volymer av motsatsen. Om du inte har en obegränsad budget behöver du göra jobbet och det finns 4 bra sätt som inte på något sätt är genvägar, men som är trovärdiga och hållbara.

1. Kommentera på relevanta bloggar

Identifiera inflytelserika bloggar inom din bransch och se till att kontinuerligt vara delaktig i dialogen där. Kommentera, bjud på kunskap och länka till relevanta artiklar i dina egna domäner.

2. Kommentera i relevanta forum

Samma sak här. Var aktiv i de forum där man pratar om ämnen som tangerar dina affärer.  Var support där frågorna ställs. Starta nya trådar där du kan vara experten och döp dem därefter. Om du säljer kläder till gravida kan du t ex starta forumtråden: ”Var hittar man kvalitetskläder för gravida?”

3. Skriv utförliga Q&A:s

Det här innehållet tar längst tid att skapa, men ger dig mångfalt tillbaka. Hitta inte på nonsensfrågor med självklara svar utan samla ihop riktiga frågeställningar från kundservice, via undersökningar och fokusgrupper. Lägg mycket kärlek på att formulera bra svar och kom ihåg att svaren även ska innehålla själva frågan.

4. Producera digitala guider

De mest ambitiösa producerar väl utformade guider. Digitala guider har blivit mycket populära att dela och förutom den virala effekten stärker bra digitala guider ditt varumärke och förpassar dina konkurrenter till gärdsgårdsserien.