Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Grym rapport listar de 10 viktigaste uppkopplade upplevelserna vi kommer att få vara med om inom de närmaste åren - ExploreCurate

Grym rapport listar de 10 viktigaste uppkopplade upplevelserna vi kommer att få vara med om inom de närmaste åren


Inom 5 år kommer vi att ha kopplat upp 30 miljarder devicers och majoriteten kommer INTE att vara smartphones, tablets och bärbara datorer. Allt från hemmet, till våra färdmedel till hela städer kommer att vara uppkopplade och vi kommer att se en explosion av prylar som kommer att samla in data om allt som händer runt omkring dem och rapportera information i realtid för alltmer automatik. Vi går mot en tid då allt mer runtomkring oss både kommer att ha en artificiell medvetenhet och i flera sammanhang självreglerad.

De 10 viktigaste trenderna inom Internet of things

I den grymma rapporten REAL WORLD WEB – Living Within The Internet of Things, kan vi läsa om de 10 viktigaste trenderna eller upplevelser vi kommer att få vara med om i framtiden kanske man ska säga.

Rapporten som är producerad av PSFK Labs tillsammans med IQ Intel delar in trenderna i 3 områden som tillsammans bildar en framtidsmodell: Community net, Empathy tech och Conscious planet.

iot

A. Community net

1. Shared Awareness

2. Programmable lifestyle

3. Open source access

B. Empathy tech

4. Behavioral nudge

5. Emotional response

6. Contextual experience

7. Adaptive machines

C. Conscious planet

8. Distributed intelligence

9. Environmental whisper

10. Anticipated action

Ladda ner rapporten här

REAL WORLD WEB_Report