Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Kanalerna där kunderna helst vill möta Kundservice (rapport) - ExploreCurate

Kanalerna där kunderna helst vill möta Kundservice (rapport)


Kundservice är den avdelningen på många företag som har störst utmaning att anpassa sig till den digitala omställningen. Kundservice är också den avdelning som kanske har fått den viktigaste rollen i den digitala omställningen. I det kostsamma arbetat att ta in nya kunder kämpar Kundservice med det ännu mer kostsamma resultatet av att förlora kunder

Sociala medier är idag ingenting som en Kundservice funderar på OM man ska arbeta med utan snarare HUR och kanske framförallt hur i relation till de mer traditionella kanalerna. Accenture har gjort en omfattande undersökning med en bas på 12 867 konsumenter i 32 länder. I den här grafiken kan du ta del av i vilka kanaler konsumenterna upplever den bästa kundservicen.

trends-satisfaction-4-46_460

Källa. Marketing Week