Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Varför använder vi datorn mer än mobilen när vi hänger på Linkedin? - ExploreCurate

Varför använder vi datorn mer än mobilen när vi hänger på Linkedin?


Facebook lyckades till slut med sin ”Mobile first!” strategi och det var inte en dag för sent. Idag är 68 % av besökarnas spenderade tid på Facebook mobil. Ännu högre andel ”smartphone tid” har Twitter, och Instagram har i särklass högst andel.

Det enda sociala nätverket i den här jämförelsen (Tumblr är inte så relevant utanför USA) som inte har en högre andel ”smartphone tid” jämfört med ”desktopptid” (dator) är Linkedin. Tyder det på att vi fortfarande använder vår dator så mycket mer än vår mobil i jobbsammanhang? Har Linkedin misslyckats med sitt UX för mobilen? Skiljer sig amerikanarnas beteende från vårt här uppe i norra Europa? Ligger det i vårt beteende?

Har du en förklaring?

Vi ska dyka lite djupare ner i vad det beror på och återkommer. Har du bra input får du gärna maila oss på hej@explorecurate.com.  (Glöm inte att uppge om vi får publicera ditt inlägg och i så fall med namn). Vi är tacksamma för alla inlägg i frågan.

Infographic: How Mobile Are Social Networks? | Statista

Källa: Statista