Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Hur bra är ditt företag på Facebook? Jämför dig med andra företag - ExploreCurate

Hur bra är ditt företag på Facebook? Jämför dig med andra företag


facebook-page-performance-indicatorsFacebook är för de allra flesta företag en av de självklara kanalerna. Men det är långt från alla företag som är aktiva i sina Facebookkanaler. Vi är nog många som delar erfarenheten av att klicka på en stolt Facebookikon på en nydesignad företagshemsida för att snart upptäcka att ”där fanns ingenting… än”.

Många företag saknar en strategi för sin närvaro på Facebook eller har för få eller ingen som har Facebook som sitt ansvar. I den här grafiken får du en bild av hur ”bra” ditt företag är på Facebook. Det beror självklart på en massa olika variabler och förutsättningar, men om målsättningen är att bli bättre kan det vara bra att ha ett utgångsläge.

oawol1xKälla: Quintly