Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
#14 Veckans digitala insikt. Bli en bättre beställare av digitalt - ExploreCurate

#14 Veckans digitala insikt. Bli en bättre beställare av digitalt


confused

Veckans digitala insikt vänder sig till dig som arbetar på en marknads- eller kommunikationsavdelning mitt under den pågående digitala omställningen. Du som förväntas ha koll på alla nya möjligheter och omöjligheter. Du är strateg, säljfokuserad, analytiskt lagd, pedagogisk internt, sociala medier guru utåt, stilistiskt säker med både penna och Photoshop, publicerar fritt i minst fem olika CMS, fixar CSS och HTML med vänstern, jobbar 24/7 och framförallt – du hanterar alla konsulter och leverantörer med stadig hand