Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
De senaste insikterna inom e-postmarknadsföring på 30 minuter eller 157 slides - ExploreCurate

De senaste insikterna inom e-postmarknadsföring på 30 minuter eller 157 slides


E-postmarknadsföring har hamnat lite offside det senaste året när spelplanen har dominerats av trendriktiga begrepp som content marketing, inbound marketing och native advertising m.fl. På sätt och vis kan man säga att aktörerna som ska driva e-postmarknadsföring har hamnat i samma fälla som traditionell TV.

Den allmänna uppfattningen är att vi tittar mindre på TV.

Vi tittar mer på TV än någonsin, men nu använder vi mobilen, datorn och läsplattan och tar del av det stora utbudet oavsett om det även sänds i kabel-, satellit- eller marknätet. 

Den allmänna uppfattningen är att vi inte använder e-post lika mycket.

E-post används också mer än någonsin som marknadsföringskanal, men nu använder vi mobilen i högre utsträckning när vi läser och agerar på e-post. E-post är också en av de vanligast kommunikationsformaten inom alla de trendriktiga nya begreppen. 

Ingen gnistrande show i Las vegas

Men det handlar också om att ”branschen” e-postmarknadsföring helt enkelt är rätt kassa på att paketera sig själva och det är Email Summit 2014 som hölls i Las Vegas (även platsen för ett event förpliktar…) nu i februari ett tydligt exempel på. När andra branscheventen höjer ”showbusiness” nivån rejält som t ex SXSW 2014 nu senast, framstår Email Summit 2014 som en relik från tiden före muren…

…men relevanta insikter

Det får du som läser vidare tyvärr en slev av, men om du kan bortse från det så innehåller summeringen ”key take aways” från Email Summit 2014 många relevanta insikter. Är e-postmarknadsföring en viktig del i din digitala marknadsföring har du m a o nytta av att antingen bläddra 157 slides (!) eller titta på 30 minuters video (!) .