Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Byråerna pushar fler kanaler medan kunderna efterfrågar mer kundinsikter och innehåll visar ny rapport - ExploreCurate

Byråerna pushar fler kanaler medan kunderna efterfrågar mer kundinsikter och innehåll visar ny rapport


opportunity-econsultancy-110314_agency

Det den här undersökningen visar är kanske är helt logisk. Om byråerna får kunderna att satsa på fler kanaler borde det betyda mer arbete och större fakturor. Video är en lågt prioriterad möjlighet av både byråer och beställare, men det är där man skiljer sig åt mest och det kan ju bero på att det kostar att producera en film även om den inte ska visas primetime på TV4.

Men den mest relevanta insikten från undersökningen kanske ändå landar hos byråerna. Kundinsikter och innehåll är inte precis budbil och rekvisita, utan omfattande områden med höga arvodesnivåer respektive bra beläggning i produktionen.

Alla får dra sina slutsatser, men kundinsikter är ju alltid bra som sagt.

Källa. Adobe, Econsultancy