Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
App eller mobil webb? Läs Forrester rapport - ExploreCurate

App eller mobil webb? Läs Forrester rapport


BRUCE LEE and CHUCK NORRIS
Det har alltid funnits stora vägval. Borg eller McEnroe, höger- eller vänstertrafik, Mac eller PC. När det gäller mobilt står många företag inför vägvalet App eller mobil webb. Båda alternativen har sina anhängare och i diskussionen blandas fakta och smak. Frågan är om det egentligen är ett val eller om det faktiskt är så att den enda riktiga färdriktningen är både och. Mobilen är inte längre ett komplement utan på god väg att bli vår mest använda device och därmed företagens viktigaste kanal.

I Forresters rapport får du kunskap om när en app passar bättre än mobil webb och tvärtom. Respektives viktigaste styrkor och svagheter och tydliga exempel på i vilka sammanhang de olika egenskaperna gör sig bäst. Med den här rapporten får du argument om du är i behov av det och du får insikter som ger ditt företag grunden för en tydlig mobil kanalstrategi.

Klicka här för att öppna rapporten: ForresterReport_mobile_app_or_mobile_web

Källa: Forrester