Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
#11 I väntan på en UX expert (Veckans digitala insikt) - ExploreCurate

#11 I väntan på en UX expert (Veckans digitala insikt)


Allt för få företag arbetar med UX i sin digitala marknadsföring. Det är ungefär som att designa en slalombana och riskera att de flesta kör ur. Om nu målet är att alla ska ta sig i mål vill säga. Det kan man ifrågasätta om pappa Ante Kostelic (pappa till Janica och Ivica) hade som målsättning när han la krokben för vårt medaljhopp André Myhrer och ett tjog andra besvikna tävlande i det andra åket i OS-slalomen i Sotji.

När det gäller digital marknadsföring är målsättningen att så många som möjligt ska ta sig i mål och det är därför alla företag behöver en User Experience (UX) expert. Det är det Veckans digitala insikt ska handla om. Eller snarare vad du kan göra i väntan på att en UX expert kommer ombord. Häng med!

Smarta UX verktyg 

Vi har samlat ihop en handfull smarta verktyg (tjänster) som ger dig bättre förståelse för hur dina olika digitala marknadsföringsaktiviteter påverkar användarnas beteende och hur du kan öka de relevanta besöken och höja konverteringen.

Prenumerera på Veckans digitala insikt och få listan på alla smarta UX verktyg och en ny digital insikt varje vecka. Fyll i din e-postadress nedan: