Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Push i mobilen är hög effektivitet med medföljande ansvar - ExploreCurate

Push i mobilen är hög effektivitet med medföljande ansvar


Vi spenderar mer tid med våra appar än mobila webbsidor och det är därför apphysterin inte vill ta slut. Men om vi filtrerar bort alla spelappar och fokuserar på appar som marknadsföringskanaler för varumärken så är Salesforce ExactTarget Marketing Cloud’s insikt om notifieringar i mobilen väldigt intressant. Undersökningen visar varför alla varumärken borde bygga in en push funktionalitet i sin app. Men det medföljer ett stort ansvar. Det är viktigt att det finns möjlighet för användaren att stänga av push funktionen och lockas inte till allt för frekventa notifieringar.

Se m a o till att ni har möjlighet att följa hur användarna interagerar med notifieringsfunktionen och notifieringarna. Då får du även insikter om vilken typ av notifieringar som uppskattas och kopplar du en tydlig CTA till kan du mäta ett steg till.

Noti
Källa: ETMC-2014MobileBehaviorReport