Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
7 grundläggande tips för att få fler läsare till företagets egna kanaler - ExploreCurate

7 grundläggande tips för att få fler läsare till företagets egna kanaler


tips-to-increase-traffic-on-Social-Media-channels1Det som startade som ett ”digitalt visitkort” och som sen i flera år handlade om att ha ett alldeles för avancerat publiceringsverktyg, har nu blivit företagets alldeles egna mediekanal. Men det stannar inte där. Företagen har snarare blivit mediehus med utgivarbevis för en handfull kanaler som en egen Facecbooksida, företagets Twitterkanal, företagets Instagramkanal, företagets Youtubekanal o s v.

Alla mediehus vet att deras existensberättigande är många läsare (lyssnare, tittare). Det gäller nu också företagen och då kan det vara bra att känna till grunderna för att driva mer läsare till företagets egna kanaler. Känns det som en för tuff uppgift? Då är det nog dags att se över organisationen eller ha en aningen lägre ambitionsnivå. Det är ju ingen idé att leka mediemogul utan läsare eller hur?

Här kommer 7 grundläggande tips för att få fler läsare.

hTu2ZnT

Källa: Digital information world, SushiDigital