Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
#10 Varför alla marknadsförare borde lära sig att koda (Veckans digitala insikt) - ExploreCurate

#10 Varför alla marknadsförare borde lära sig att koda (Veckans digitala insikt)


När Barack Obama öppnade Computer Sience Education Week i December förra året gjorde han det med orden:

”Don’t just play on your phone. Program it…”.

Don’t ask what your country can do for you, but what you can do for your country. Än idag får John F Kennedys citat håret att resa sig på patriotiska amerikanska underarmar och unga tjejer att stolt vinka av sina lika unga pojkvänner när de åker till länder de knappt hört talas om för att slåss för sitt land. Fortsättningen på Obama’s öppningstal är kanske än mer patriotiskt om nu patriotism är att tänka på landets bästa.

”…Learning these skills isn’t just important for your future, it’s important for our country’s future.Veckans digitala insikt kommer att handla om varför alla som arbetar med marknadsföring borde lära sig det språk som all marknadsföring kommer att handla om framöver. Fyll i din e-postadress och läs hela Veckans digitala insikt och få en ny varje vecka.