Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Vikten av att identifiera de digitala beslutshubbarna i din bransch - ExploreCurate

Vikten av att identifiera de digitala beslutshubbarna i din bransch


I allt fler branscher etableras nya beslutsmönster genom olika digitala tjänster som hjälper konsumenterna i sina köpbeslut. Dessa ”beslutshubbar” är kommersiella affärer med olika typer av affärsmodeller. Om ditt företag ser till att ni verkligen förstår hur ”beslutshubbarna” i din bransch fungerar kan det bli den allra viktigaste kanalen för din affär.

Resebranschen är en av de branscher som tydligast omstrukturerats av ”beslutshubbar”. Den största ”beslutshubben” är TripAdvisor. I den här grafiken får du exempel på hur TripAdvisor fungerar och hur resebranschen och andra relaterade branscher kan arbeta för att få fler affärer genom att aktivt arbeta med sin närvaro och leadsgenerering från TripAdvisor. Om du är i en annan bransch lär det finnas motsvarande TripAdvisors.

TripAdvisor1
Källa. CSRE, Socialmediatoday