Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Hela historien om Flappy Birds uppgång och fall - ExploreCurate

Hela historien om Flappy Birds uppgång och fall


Flappy-Bird-

Du har säkert hört talas om Flappy Bird. Appen som förstört så många liv på bara en kort tid och som kommer att leva i vanära för alltid eller åtminstone till vi har en än märkligare historia att förundras över.

Flappy Bird är en av historiens mest nedladdade appar, skapad av en enda man, Dong Nguven. Den 8 februari 2014 meddelade samma man att han skulle radera ut Flappy Bird. Så skedde och kvar lämnade Dong Nguven miljoner av spelare som nu aldrig mer skulle få en chans att klara det nästintill absurt svåra spelet. I den lika absurda jakten på mobiltelefoner med installerade Flappy Bird appar har priserna nått löjeväckande nivåer.

Marknadens mekanismer är utbud och efterfrågan. Eller efterfrågan och utbud. I nischen digitala fåglar är det fortsatt en stor efterfrågan, men en fågel mindre. Kvar finns ett stort antal arga fågelskådare.

Här är hela den korta historien om Flappy Bird.

flappy-bird-infographic

Källa: Startup, Brian Wallace,