Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Allt fler i mediebranschen följer Veckans digitala insikt - ExploreCurate

Allt fler i mediebranschen följer Veckans digitala insikt


D+VDI

Veckans digitala insikt vänder sig till alla som arbetar med digitalt och har hittills kommit ut med #9 utgåvor under lika många veckor.

”- Det är många som arbetar i mediebranschen som börjat prenumerera på Veckans digitala insikt”, säger Johan Svensson som står bakom initiativet.

Idén med en digital insikt i veckan uppstod i ett konsultuppdrag där uppdragsgivaren menade att det är omöjligt att följa med i informationsflödet om den digitala utvecklingen och det finns inte tid att springa på alla föreläsningar och event på stan.

”- Trenden att hjälpa till att filtrera och kurera innehåll är tydlig inom alla ämnesområden”, menar Johan Svensson som nu tillsätter mer resurser i redaktionen för ExploreCurate.com. ”- Ambitionen är att kunna samla in ännu mer insikter från andra marknader och framöver hoppas jag att vi får möjlighet att kurera digitala insikter för olika yrkesgrupper”.

Vill du prenumerera på Veckans digitala insikt fyller du i din e-postadress här.