Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
#9 Hur du mäter effekten av din innehållsmarknadsföring - Veckans digitala insikt - ExploreCurate

#9 Hur du mäter effekten av din innehållsmarknadsföring – Veckans digitala insikt


media_value_measure.1

Innehållsmarknadsföring är nästintill ett kontradiktoriskt ord. I alla fall om man har arbetat på en traditionell tidningsredaktion med vattentäta skott mellan redaktion och annonsavdelning. Innehållsmarknadsföring är också ett långt ord. Ibland är det skönt att saker heter vad de är. Framförallt känns det bra att vägra använda den engelska benämningen nu när jag inlett så bra med ordval som kontradiktatoriskt.

Eftersom Innehållsmarknadsföring dansar på alla kommunikationsexperters läppar ska vi i Veckans digitala insikt visa vilka danssteg du behöver lära dig om du vill kunna mäta vad din innehållsmarknadsföring åstadkommer. Det handlar om tretakt. Häng med!

Läs hela Veckans digitala insikt och få en ny varje vecka genom att fylla i din e-postadress.