Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Hur du använder Google maps för att utveckla din digitala affär - ExploreCurate

Hur du använder Google maps för att utveckla din digitala affär


Google har haft enorm framgång med sin karttjänst Google maps medan t ex Apple aldrig fick ordning på sin. I den här grafiken får du inspiration över allt du kan göra med Google maps framöver. Det är betydligt mer än att peka ut vilken gata ditt kontor ligger på. I samma grafik får du en ”timeline” över hur Google maps utvecklats från 2001 då Larry Page filmade San Franciscos gator med sin videokamera monterad på sin bil och exempel på framgångsrika företag som byggt sin affär på Google maps.

map

Källa Digital information world, Business management degree.