Hälften av dina mottagare läser ditt e-postutskick i mobilen

, , , , ,

Med SMS kommer man till mobilen och med e-post kommer man till datorn. Så var det förut. Nu läses 2/3 av all kommersiell e-post i mobilen eller läsplattan och nästan hälften av all kommersiell e-post i mobilen. Det ställer krav på innehållet i dina e-postutskick och hur du utformar landningssidorna när mottagaren klickar på länkar i t ex ett nyhetsbrev.

email-2devices-movable-ink-040214

 Apple dominerar

Hälften av all e-post som läses i mobilen och läsplattan har en äppelsymbol, men Android växer snabbare och ökade från 10 % till 14 % i den direkta jämförelsen under sista kvartalet 2013.

email-2os-movable-ink-040214

Iphoneanvändarna spenderar mest tid på att läsa kommersiell e-post, men skillnaden från Androidanvändaren är marginell. Men det är intressant att vi lägger mer tid på att läsa kommersiell e-post i mobilen än i datorn och allra minst tid när vi använder läsplattan.

email-2time-movable-ink-040214

Vill du läsa hela rapporten från Movable Inc kan du ladda ner den här.

[fbcomments]