7 steg för att lyckas med digital marknadsföring

Mer eller mindre alla företag arbetar med digital marknadsföring idag. Men knappt hälften 46 % har ingen digital strategi eller plan. Statistiken kommer från USA och det är nog bättre ställt här hemma i Sverige. Vi ligger ju långt framme o s v… Vi har ingen exakt siffra på det, men om man tittar på hela slagfältet som Gartner gjort visar det sig att det bara är 52 % av alla stora företag (omsättning på minst 250 miljoner USD) som har en digital strategi.

Den här grafiken visar 7 relevanta steg för att ge dig och ditt företag bra förutsättningar att lyckas med er digitala marknadsföring. Är du redan igång kan du använda grafiken som en ”checklista”.

Managing-Digital-Marketing-7-steps-Infographic

Källs: Digital information world, TFM&A.

[fbcomments]