Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Unik rapport om Tech Startups (rapport från The Economist) - ExploreCurate

Unik rapport om Tech Startups (rapport från The Economist)


the-economist-special-report

The Economist har skapat en specialrapport som ger en bra inblick i den nya ”Tech Startups” industrin. Både för de som vill följa den och för de som lever mitt i den. Den unika rapporten skapar en större förståelse för impacten av den starka rörelse som drivs av alla de möjligheter den nya digitala tekniken innebär. Du får också en inblick i hur VC bolagen tänker, varför de globala plattformarna fått en sån enorm betydelse och varför ”software eats the world”.

Ladda ner The Economist’s unika rapport här.