Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
11 anledningar till att rekrytera en Head of Analytics (infographic) - ExploreCurate

11 anledningar till att rekrytera en Head of Analytics (infographic)


Alla sökmotorexperter upprepar att unikt innehåll och social delning kommer att bli än viktigare under de kommande månaderna, eftersom Google blir smartare och mer semantisk kompetent att hitta rätt svar och innehåll på det användarna frågar och söker efter.

Google var mycket mindre aggressiv 2013 med uppdateringar av sin sökalgoritm om man jämför med 2012, då de verkligen var aktiva. Här på Moz.com kan du ta del av Googles alla uppdateringar av sin sökalgoritm.

Om vi vill få ut mer av vår digitala närvaro (och ja, det är vill vi) är det viktigt att vi noterar hur Google uppdaterar sin sökalgoritm och att vi justerar vår sökstrategi parallellt. Nu 2014 är det extra viktigt att vi tänker på sök när vi skriver och publicerar vårt innehåll eftersom det troligtvis kommer att bli en ännu viktigare del av vår marknadsföring.

Att inte bry sig om vad programmerarna på Google har för sig är ungefär som att försent inse att butiken på Stora gatan inte får någon tillströmning av kunder därför att alla andra butiker flyttat till köpcentrumet utanför staden.

Om det inte finns en person på ditt företag som lever, äter och sover Analytics och dessutom är tillräckligt pedagogisk att förklara för övriga är det hög tid att rekrytera den personen. Använd den här grafiken som test vid intervjuerna istället för att köra de vanliga personlighetstesterna (de kommer inte att funka…).

I vår artikelserie Veckans digitala insikt, publicerade vi som sista artikel 2013 – ”#4 Den viktigaste digitala insikten 2013″ och den handlade om ”ständiga förbättringar”. Prenumerera gratis på kommande Veckans digitala insikt här.

11-Most-Important-Google-Algorithm-Changes-2013

Källa. Social Media Today, e2m Solutions.