Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Mobilen gör oss till snabbare, smartare och bättre konsumenter (rapport) - ExploreCurate

Mobilen gör oss till snabbare, smartare och bättre konsumenter (rapport)


Latitude rapport Next-gen retail - MobileI Latitude’s rapport kan vi utläsa en hel del intressant om hur mobilen driver oss som konsumenter. Mobilen har en ”killerfunktion” jämfört med dator och läsplattan. Vi har den med oss överallt. Vi bär t o m omkring på den när vi är hemma. Vi använder mobilen för att kolla upp det vi vill köpa, jämför priser och framförallt för att hitta var det vi vill köpa finns. Mobilen är vår kommersiella kompass och med nya smarta appar och tjänster är mobilen, datorn och läsplattan ihopkopplade och redo när vi vill ha inspiration eller dansar in i ett direkt ”köpmode”.

Läs hela rapporten här och dela gärna den här artikeln till de som har nytta av en riktigt bra rapport om mobil shopping.